Seminar ja Mitmekesisuse kokkuleppe allkirjastamine

Kolmapäeval, 30. oktoobril, toimub seminar „Mitmekesisus ja kaasamine ettevõtetes ja organisatsioonides“ ning teistkordne Eesti Mitmekesisuse kokkuleppe allkirjastamine Euroopa Liidu Majas (Rävala 4).

Seminari peaesineja on Stephen Frost, kes on rahvusvaheliselt tuntud kaasamise, juhtimise ja kommunikatsiooni ekspert. Aastatel 2007 – 2012 töötas Stephen Londoni Olümpiamängude Organiseerimiskomitees mitmekesisuse ja kaasamise juhina (Head of Diversity and Inclusion). Ta vastutas 22 programmi ja ligi 200 000-liikmelise töötajaskonna eest, luues uued standardid mitmekesisuse ja kaasamise edendamisele. Londoni olümpiamänge ongi peetud edukateks eelkõige selle uuendusliku personalipoliitika ning õnnestunud vabatahtlike kaasamise tõttu.

Stephen teeb seminaril ülevaate, miks on ühele ettevõttele ja organisatsioonile kasulik ja mõistlik arvestada mitmekesisuse teemaga oma erinevates strateegilistes plaanides (personal, müük, turundus, juhtimine jne).

Eesti ettevõtete Mitmekesisuse kokkuleppe allkirjastamine toimub teist aastat ning kokkuleppega liitunud kinnitavad allkirjastamisega, et austavad oma töötajate ja klientide mitmekesisust ning austavad võrdse kohtlemise põhimõtteid, lisainfo: http://www.erinevusrikastab.ee/et/ettevotjale/liitu-mitmekesisuse-kokkuleppega

Ürituse päevakava:

09.30 Registreerumine ja hommikukohv

Päevajuht on Kari Käsper, projektijuht

10.00 Tervituskõned
Erkki Bahovski, Euroopa Komisjoni Eesti esindus 
Ursula RoosmaaBriti Nõukogu Eesti esinduse juht
Merje Laasi, Microsoft Eesti OÜ, Baltikumi personalijuht

10.30 Mitmekesisus on reaalsus, kaasamine on valik (Diversity is a reality. Inclusion is a choice.)

Stephen Frost, Londoni olümpiamängude kaasamise ja mitmekesisuse juht. Stepheni detailsema elulookirjelduse leiab siit: http://www.erinevusrikastab.ee/stephen-frost

12.00 Kohvipaus ja suupisted

12.15 Eesti ettevõtete 2013.a Mitmekesisuse kokkuleppe allkirjastamine

Tallinna Tehnikaülikool algatas 2012. aastal Mitmekesisuse kokkuleppe, mille eesmärgiks on edendada võrdse kohtlemise ja mitmekesisuse põhimõtteid Eesti ettevõtetes. Eelmisel aastal liitus kokkuleppega 17 ettevõtet, lisainfo kokkuleppe kohta:  www.austameerinevusi.ee

13.00 Lõpusõnad

Üritus on tasuta, kuid eelregistreerimisega.

Lisainfo: Kelly Grossthal, kelly.grossthal@ttu.ee, tel 5450 1610

Seminari toetavad Suurbritannia saatkond Eestis ja Briti Nõukogu Eesti esindus.

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#mitmekesisus
Ostukorv