Toimub võrdse kohtlemise võrgustiku huvikaitse seminar

Võrdse kohtlemise võrgustiku projekti raames toimub septembri lõpus 3-päevane huvikaitse seminar. Seminari raames koostatakse võrgustiku ühine huvikaitse strateegia edendamaks võrdset kohtlemist ühiskonna erinevatel tasanditel.
.
Seminaril keskendutakse erinevatele teemadele, jagatakse seniseid praktikaid ja kogemusi võrdse kohtlemise valdkonnas ning arutatakse erinevaid strateegiad ühtsete eesmärkide saavutamiseks. Seminari tulemusena saab koostatud ühtne huvikaitse strateegia ja kommunikatsiooniplaan võrdse kohtlemise valdkonnas seatud eesmärkide saavutamiseks.
.
Võrdse kohtlemise võrgustikku kuuluvad erinevad organisatsioonid, kelle kõigi ühine soov on võidelda diskrimineerimise vastu ning kes soovivad tugevda enda võimekust võrdse kohtlemise edendamise valdkonnas. Seminaril osalevad lisaks võrgustiku liikmetele ka Sotsiaalministeeriumi ja Soolise võrdõiguslikkuse ja võrdse kohtlemise voliniku kantselei esindaja.

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#vordne-kohtlemine
Ostukorv