Pereteemalised nädalad Tallinnas ja Tartus

2012. aastal korraldas TTÜ õiguse instituut esmakordselt “Erinevus rikastab” nädalaid Tallinnas ja Tartus. Sel aastal jätkame samas vaimus: sel aastal keskenduvad “Erinevus rikastab” nädalad teemale “Perekond“.

Ootame rohket osavõttu: 9. – 13. septembril Tallinnas ning 16. – 20. septembril Tartus.

Sel aastal koosneb programm tasuta filmi- ja aruteludeprogrammist kinodes Artis ja Ekraan, väitlustest Postimees online’is, temaatilisest programm mitmes Eesti üldhariduskoolis, foto- ja videokonkrusist ning lõpukontserdist Tartus, Tasku keskuses.

Tutvu filmiprogrammiga:

  • ESMASPÄEV (9. september Tallinnas ja 16. september Tartus)
  • TEISIPÄEV (10. september Tallinnas ja 17. september Tartus)
  • KOLMAPÄEV (11. september Tallinnas ja 18. september Tartus)
  • NELJAPÄEV (12. september Tallinnas ja 19. september Tartus)
  • REEDE (13. september Tallinnas ja 20. september Tartus)

NB! Filmiprogrammis võib tulla väikeseid muudatusi!Filmide broneerimiseks:

  • Tallinnas: Mine kinosse Artis ja küsi vajalik arv tasuta pileteid. Pileteid on võimalik ka broneerida netist aadressil www.kino.ee/Events/erinevus_rikastab, AGA need saab välja printida alates esmaspäevast. Veebis eelbroneeritud pileteid saab välja võtta ka kino Artis kassast juba praegu. Kõik eelbroneeritud piletid PEAVAD olema 2 tundi enne seanssi välja võetud (või välja prinditud), vastasel juhul broneeritud kohad vabanevad.
  • Tartus: elav järjekord, st tuled enne seanssi kinno Ekraan ning saad jooksvalt sisse. Grupibroneeringuks (alates 10 inimest) palun kirjutage rsvp@erinevusrikastab.ee – lisage ka, millis(t)ele seans(s)i(de)le.
Loe lähemalt foto- ja videokonkrusi kohta, osale online väitlustes, külasta muuseumitunde muuseumis Miia-Milla-Manda ning tule lõpukontserdile (programmi leiad SIIT).20. septembril Tartus viibivad perekonnad on aga oodatud osalema Philip Levine’i kunstiteraapilises töötoas. Vaata lähemalt SIIT.

Sõbrad ja toetajad

15. August 2013

Avakontsert toimub:

Filme näitavad:

  

Lõpukontsert toimub:

Kaasa aitavad:

                       

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#vordne-kohtlemine
Ostukorv