Kari Käsper osales ENARi üldassambleel Brüsselis

Keskuse juhataja Kari Käsper osales 28.-29. juunil Euroopa rassismivastase võrgustiku ENAR üldassambleel Brüsselis. ENAR on viimase aasta jooksul oma tegevust ümber korraldanud ning võtnud vastu hulga uusi liikmesorganisatsioone, seega olid ligi pooled organisatsioonid üldassambleel esimest korda. Lisaks ENARi üldkoosolekule kohtus Kari Brüsselis ka Euroopa Pagulaste ja Põgenike Nõukogu (ECRE) vanemõigusametniku Julia Zelvenskaga, et arutada ja koordineerida koostööd tagamaks ligipääsu varjupaigamenetlusele.

Eesti Inimõiguste Keskus liitus ENARiga juuni alguses eesmärgiga täiendada keskuse võrdse kohtlemise programmi pädevust ja kontakte rassismi, ksenofoobia ja seotud probleemide vastase võitluse osas. Samuti satuvad rassismi ohvriks tänapäeva Euroopas sageli just varjupaigataotlejad ja pagulased, mistõttu on liikmelisusest abi ka pagulasprogrammi raames. Vt lähemalt www.enar-eu.org

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#vordne-kohtlemine
Ostukorv