Kandideeri mitmekesisuse nõustajaks

Ootame enda ettevõtmisega liituma kõrgelt motiveeritud ja õpihimulisi tuleviku mitmekesisuse nõustajaid, kes soovivad olla uue teema teerajajateks Eestis.

Tallinna Tehnikaülikooli õiguse instituut viib teist aastat läbi projekti „Mitmekesisus ettevõtluses“ (ingl.k.Business Case for Diversity), mille eesmärgiks on edendada mitmekesisuse ja võrdse kohtlemise põhimõtteid Eesti ärisektoris. Selliste põhimõtete asjatundlik rakendamine aitab ettevõttel püsida konkurentsivõimelisena, soodustab innovatsiooni ning parandab töötajate ja klientide rahuolu.

Teist aastast järjest koolitame ka Eesti mitmekesisuse nõustajaid, kes pakuvad  ettevõtetele ja organisatsioonidele tuge nende mitmekesisuse  strateegiate väljatöötamisel ja rakendamisel.

Omalt poolt pakume:

  • Koolitust teemal, mis on mitmekesisus ettevõtluses, toimub 12. augustil kl. 10.00-13.00 Tallinnas
  • Koolitust, kuidas koostada ettevõtete ja organisatsioonide strateegilisi eesmärke toetavat Mitmekesisuse plaani; koolitajaks Aulikki Sippola Soomest, toimub 14.-15. augustil (täispäevad) Tallinna Tehnikaülikoolis
  • Õppereisi Brüsselisse 11-14. septembril, et tutvuda Belgia ettevõtete praktikatega ning riigi ja kohalike omavalitsuste toetusmeetmega ettevõtetele, kes soovivad mitmekesisust oma organisatsoonis edendada
  • Võimalust osaleda erialastel konverentsidel, seminaridel ja infopäevadel

Ootame sind kandideerima, kui sul on:

  • Kogemus äriettevõtete, mittetulundusorganisatsioonide või avaliku sektori institutsioonide nõustamisel  (nt. strateegiate koostamine, inimressursi juhtimine, juhtide coaching, organisatsioonide supervisioon vms.)
  • Soov õppida, areneda, arendada ning olla uue teema teeraja Eestis

Kandideerimiseks saada oma elulookirjeldus ja motivatsioonikiri, miks soovid mitmekesisuse nõustajaks kandideerida hiljemalt 6. augustil aadressile kelly@erinevusrikastab.ee. Samalt meiliaadressilt võib julgelt küsida lisainfot. Valikust anname teada operatiivselt, kuid mitte hiljem kui kahe tööpäeva jooksul alates taotluse laekumisest.

Teemakohast lisainfot võib leida:
https://www.facebook.com/BusinessCaseForDiversityEstonia
www.austameerinevusi.ee
http://ec.europa.eu/justice/discrimination/document/index_en.htm#h2-4

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#mitmekesisus
Ostukorv