Võrdse kohtlemise programmi esindajad kohtusid kolleegidega Süüriast ja Gruusiast

10. juunil kohtus keskuse võrdse kohtlemise nõustaja Kelly Grossthal kodanikuühenduse Araabia Reformiinitsiatiiv asejuhi Salam Kawakibiga, kes andis  ülevaate olukorrast Süürias. Salam sõnas, et kõige enam oleks süürlastel vaja tunnetada, et maailm pole neid üksinda jätnud ja et kodanikuühiskond üle maailma soovib oma panust anda olukorra normaliseerimisse. Ta tuletas meelde, et ka täna hukuvad Süürias süütud tsiviilelanikud ning inimõiguste olukord on riigis olnud aastaid üks maailma halvimaid, seda ka rahvusvaheliste inimõiguste organisatsioonide arvates (nt Human Rights Watch,Freedom House jne).

13. juunil kohtus Eesti Inimõiguste Keskuse esindaja Marianne Meiorg oma kolleegiga Gruusia organisatsioonist Public Advocacy. Salome Ugrekhelidze külastas Eestit osana Praxise arengukoostöö projektist „Kodanikuühiskond Gruusias: Gruusia Ida-Partnerluse platvormi organisatsioonide eestkostesuutlikkuse edendamine“. Marianne ja Salome rääkisid oma organisatsioonide tegevustest ja keskkonnast, milles need organisatsioonid töötavad. Räägiti suurematest huvikaitsetegevustest, mida organisatsioonid on ette võtnud ning arutleti nende edukuse ja selle mõõtmise üle.

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#vordne-kohtlemine
Ostukorv