Konverents “Mitmekesisus ettevõtetes” 1.-2. novembril Tallinnas

Tallinna Tehnikaülikooli õiguse instituut korraldab 1. – 2. novembril Tallinnas Nordic Hotel Forumis rahvusvahelise konverentsi “Mitmekesisus ettevõtetes”. Konverentsi põhirõhk on mitmekesisuse juhtimise ja võrdse kohtlemise edendamise kasulikkusel ettevõtetes – miks ja kuidas sellega tegelema peaks ja mida see täpsemalt ettevõttele annab.

Kõnede ja näidetega esinevad teiste seas Ingrid Pelssers Flaami Valitsusest, Amanda Rice BBC’st ja Magnus Berglund Scandic Hotels Groupist, samuti ettevõtjad Belgiast, Poolast ja mujalt. Konverentsil osalevad aruteludes ka Eesti tippjuhid, ettevõtjad, valdkonna eksperdid ja arvamusliidrid.

Konverentsil on ettevõtetel esimeste seas võimalus allkirjastada Mitmekesisuse kokkulepe (inglise k Diversity Charter), mille puhul on tegu vabatahtliku algatusega, mille raames ettevõtted võtavad endale ülesande tegeleda mitmekesisuse ja võrdse kohtlemise põhimõtete edendamisega.

Detailsem konverentsi programm asub siin.

Konverents toimub koostöös Briti Suursaatkonna ja Flaami Valitsusega.

Lisainfo registreerimise kohta:
Kristin Rammus
kristin@erinevusrikastab.ee

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#mitmekesisus
Ostukorv