Inimõiguste keskus “Erinevus rikastab” nädalatel

Tallinna Tehnikaülikooli õiguse instituut korraldab esmakordselt Tallinnas (11.-15. septembril) ja Tartus (18.-22. septembril) “Erinevus rikastab” nädalaid. Viis temaatilist päeva (etniline/rahvuslik mitmekesisus, puuetega inimesed, seksuaalvähemused, põlvkondadevaheline solidaarsus ja sallivus üldisemalt) täis temaatilisi filme ja tegevusi.

Ka Eesti Inimõiguste Keskus aitab nädala toimumisele kaasa. Peale filmi “Welcome” tutvustas pagulaste õiguskliiniku noorem õigusekspert Anni Säär migratsiooniteemat laiemalt ning vastas publiku küsimustele inimkaubanduse ja Eesti pagulaspoliitika teemadel. Peale filmi “Ja kui me kõik elaksime koos?” arutleb keskuse juhataja Kari Käsper aktiivsena vananemise ja põlvkondade vahelise solidaarsuse teemadel.

Lisaks on inimõiguste keskus esindatud ka 15. septembril Vabaduse väljakul toimuval lõpukontserdil.

Annetades toetad inimõigusi!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse! Ka väikesel summal on kaal, kui suure südamega inimesi on hulganisti.

Annetan
#vordne-kohtlemine