Erinevus rikastab Tallinna noortekeskuseid

“Erinevus rikastab” nädalal lööb kasa ka Tallinna Noorsootöö Keskus ja Pirita Vaba Aja Keskused, kelle kaasabil nädala jooksul pealinnas mitmeid huvitavaid tegevusi toimub.

Teisipäeval, 11. septembril, toimuvad etnilise ja rahvusliku mitmekesisuse päeva raames Tallinna noorte infokeskuse (Vabaduse väljak 9/1) Vabaduse väljaku ruumides foorumteater ja arutelu teemal “Pagulaseks Eestis”, viktoriin ja töötoad teemal “Mida tähendab lõimumine?” jpm. Tegevused algavad kell 16.00 ja neid viivad läbi Eesti Pagulasabi MTÜ ja IOM Eesti.

Reedel, 14. septembril, põlvkondade vahelise solidaarsuse päeval on aga avatud mitmete Tallinna Noorsootöö Keskuse noortekeskuse ruumid, et seal koos, eakad ja noored, toredaid tegevusi teha:

Algusega kell 15.30 tähistatakse Pääsküla noortekeskuses põlvkondade vahelist solidaarsuse päeva. Koostöös Nõmme Sotsisaalkeskuse eakate päevakeskusega toimub põnev mängude päev, kus üheskoos mängitakse nii vanema kui uuema aja lauamänge. Oodatud on kõik noored ja vanavanemad!

Kristiine noortekeskuses toimub 14. septembril kell 15.00 noorte poolt eakatele korraldatava Bingo pärastlõuna. Mängust osa saama on oodatud kõik olenemata vanusest. Võtjatele on auhinnaks noorte valmistatud praktilised meened. Kõik eakad on oodatud alates kell 14.00 ka noortekeskuse ja tänapäeva noorte meelistegevustega tutvuma.

Männiku noortekeskuses on 14. septembril keskuse uksed avatud kõikidele eakatele, et üheskoos Nõmme Eakate Päevakeskusega avada kell 16.00 akvarellinäitus. Pärast seda toimub noortega ühine töötuba, kus valmistatakse polümeersavist prosse.

Alates kell 14.00 on uksed avatud kõigile ka Lasnamäe noortekeskuses, mille raames saavad vanavanemad külastada ja tutvuda noortekeskuses toimuvaga. Alates kell 17.00 on võimalik meisterdada vanavanematel koos noortega sügiseteemalise postkaarte, õppida tundma erinevaid lauamänge ning proovida kätt lauajalgpallis, piljardi mängus ja lauatennises.

Kopli noortekeskuses kestab 14.00-16.00 taaskasutuse töötuba, kus olemasolevast vanast tehakse uus. 14. septembril on noortekeskuse uksed avatud kõigile huvilistele.

Tallinna ja Harjumaa noorte teabe- ja nõustamiskeskus külastab 14.septembril Iru Hooldekodu suhtlemaks sealsete hoolealustega.

Kose Vaba Aja Keskuses toimub WII turniir: eakad vs noored.

Lisaks saab nädala jooksul vaadata tasuta filme kinos Artis ja osa võtta mitmetest teistestki sündmustest. Tutvu “Erinevus rikastab” nädala programmiga siin:http://www.erinevusrikastab.ee/et/tegevused/erinevus-rikastab-nadal

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#vordne-kohtlemine
Ostukorv