Allkirjasta esimeste seas Mitmekesisuse kokkulepe

Tallinna Tehnikaülikool algatab sellel aastal Mitmekesisuse kokkuleppe, mille eesmärgiks on edendada võrdse kohtlemise põhimõtet Eesti ettevõtetes. Pakume Teie ettevõttele võimalust ühineda kokkuleppega esimeste hulgas.

Ettevõtte töötajate ja klientide hulgas leiduva mitmekesisuse teadvustamine ja oskuslik kasutamine on tõhus võimalus tõsta personali motivatsiooni ja heaolu, leida ja hoida talente, laiendada klientuuri, muuta paremaks organisatsioonikultuuri ning soodustada innovatsiooni. Paljud ettevõtted üle maailma rakendavad mitmekesisuse edendamist edukalt oma äri huvides, mitmete uuringute kohaselt on need ettevõtted oma konkurentidest edukamad.

Mitmekesisuse kokkulepe sõlmitakse 1.-2. novemberil 2012 toimuval konverentsil, mis keskendubki just võrdse kohtlemise edendamisele ettevõtluses.

Pakume ettevõtetele, kes soovivad kokkuleppega esimeste seas liituda, tasuta uuringut ja koolitust. Uuring annab ettevõtte juhtkonnale pildi selle kohta, milline on olukord ettevõttes võrdse kohtlemise seisukohalt. Koolitus aitab võtmetöötajatel võrdse kohtlemise rollist ja olemusest paremini aru saada.

Juhul, kui kaalute kokkuleppes osalemist, palume sellest teada anda hiljemalt 22. juuniks Kelly Grossthal’ile (Kelly@erinevusrikastab.ee), et saaksime kokku leppida järgnevates sammudes.

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#mitmekesisus
Ostukorv