Erinevus rikastab kollektiiv külastas Brüsselit

“Erinevus rikastab” tiim külastas 4.-9. märtsil Brüsselit, et tutvuda, kuidas kohalikud ettevõtted mitmekesisust nii ettevõtte sisekliima kui ka ärihuvides edendavad.

Külastati mitmeid edukaid ettevõtteid – nt Colruyt, Schnaider Electric, Rail Gourmet ja Atelier Groot Eiland – aga ka Actirist, kes vastutab kohaliku “Diversity Charter’i” edendamise eest, Flaami Valitsust, Euroopa Komisjoni ning Euroopa Parlamenti.

Külastatud ettevõtted olid vaieldamatult musternäidised, kes mitte ainult ei kohtle oma töötajaid võrdselt ja ei austa mitmekesist töökollektiivi ning klientuuri, vaid kes üritavad aina rohkem ja rohkem erinevaid inimesi (erineva taustaga) oma ettevõtetega siduda. Seda ei tehta niivõrd ettevõtte maine edendamiseks, kuivõrd soovi tõttu oma ettvõtte töökeskkonda ning seeläbi ka tegevust mitmekesistada, sest kokkuvõttes on kumb tiim pikas perspektiivis edukam, kas selline, mis koosneb: a) kümnest üheealisest samast rahvusest meesterahvast, kes jagavad ühiseid huve ja mõtteid või b) kümnest inimesest, erinevas vanuses ja erinevast rahvusest meestest ja naistest, kel kõigil on huvitavad mõtted, mida lauale panna?

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#vordne-kohtlemine
Ostukorv