Kutse võrdse kohtlemise seminarile

Tallinna Inimõiguste Infokeskus kutsub osalema Eesti kodanikuühenduste seminaril, mis toimub 2.-3. märtsil. Seminari eesmärgiks on vahetada kodanikuühenduste kogemusi mistahes alustel asetleidva diskrimineerimise vastu – olgu selleks vanus, puue, rassi või etniline päritolu, usk ja veendumused või seksuaalne orientatsioon. Seminari läbiviimist rahastab Euroopa Komisjon ning selle eesmärk on arendada kodanikuühiskonna võimekust diskrimineerimisvastases võitluses.
Rahvusvahelise ekspertide kogu  poolt välja töötatud programm keskendub diskrimineerimise olemusele ja mõistetele, teadlikkuse tõstmise meetodeile, võimudega  dialoogi pidamisele, ohvrite toetamise viisidele ning kohtuvaidlustele ja õigusabi võimalustele.
Seminari raames kuulame, proovime, arutleme, õpime ja õpetame!
Kava on leitav siit ning registreerimisblanketi leiab siit. Lisainfo on saadaval projekti koordinaatori käest e-posti teel: julia.kovalenko.d@gmail.comjulia@lichr.ee
Seminar töökeelteks on eesti ja vene keel.
Seminari koht: Tallinn
Seminari korraldajad katavad osalejate reisi- ja elamiskulud.
Registreerimise lõpptähtaeg on 23.02.2012

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#vordne-kohtlemine
Ostukorv