EIK OSCE inimdimensiooni kohtumisel

Eesti Inimõiguste Keskuse juahtuse liige võtab osa OSCE inimdimensiooni kohtumisest. Kohtumine toimub Varssavis ning algas juba eelmisel nädalal 26. septembril. Teisel nädalal, mis algas täna, on teemadeks OSCE tegevused, humanitaarteemad (sh pagulased ja migrandid), tolerantsus ja mitte-diskrimineerimine.

Kohtumisest võtavad osa kõik OSCE liikmesriigid, mitmeid valitsusvälised organisatsioonid ning ka riikidevahelised organisatsioonis.

Kuna oled siin...

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Anneta, sest just praegu on kriitiline aeg, mil toetust eriti vaja. Seisa oma annetusega meiega inimõiguste eest. Selle eest, et eelarvamuste tõttu ei pärsitaks kultuurisündmusi nagu Rakvere filmifestival Festheart. Selle eest, et Eestis saaksid elamisloa Eesti inimeste samast soost elukaaslased ja et kooseluseadust saaks kasutada ka tegelikult. Selle eest, et puuetega inimesed saaksid takistusteta ühiskonda panustada.

Ühiselt panustades oleme tugevamad.

Annetan
#inimoigused-eestis