tARTuFF pöörab suuremat tähelepanu erivajadustega inimestele

Esmaspäeval, 8.augustil, algab Tartu Armastusfilmide Festival tARTuFF.  Sel aastal pööratakse tARTuFFil suuremat tähelepanu keskkonnale, sh erivajadustega inimeste võimalustele linnakeskkonnas.

Teisipäev, 9.august, on “Erinevus rikastab” päev, mil sarnaselt eelmisele aastale toimub Pauligi kohvitelgis arutelu “Erivajadustega inimeste ligipääs kultuurile”. Arutlevad Sülvi Sarapuu, Monika Haukanõmm ja Sven Kõllamets. Ühtlasi näidatakse enne arutelu telgis filmi “Aksel”.

Athena Keskuses toimub kirjandustõlkega filmi “Kinnunen” seanss, kus saab kogeda filmiseanssi nägemispuudega inimestele. Näitamine toimub koostöös MTÜ Kakoraga. Kolmapäeval näidatakse Raekoja platsil dokumentaalfilmi “Benda Bilili!” ja mängufilmi “Sisemeri”.

tARTuFFil saab tutvuda interaktiivsete näidismaterjalidega (nt pimedate raamatud, videomaterjal jm). Raekoja platsil ja Athena keskuses on eraldi märgistatud kohad, kuhu pääsevad ligi ka ratastooliga inimesed.

Vaata lisa: http://2011.tartuff.ee/

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#vordne-kohtlemine
Ostukorv