Erinevus rikastab kohtus projektipartneritega

Erinevus rikastab töökas kollektiiv kohtus 17.märtsil projektipartneritega – Tegusate Eesti Noortega (TEN), Eesti Puuetega Inimeste Kojaga (EPIKoda), Pimedate Ööde Filmifestivaliga(PÖFF), MTÜ Kollaboratooriumiga ja Eesti Gei Noortega (EGN). Omalt poolt tutvustasime projekti tagamaid ning kuulasime, mida partnerid aasta jooksul teha planeerivad.

Sel aastal keskendub Erinevus rikastab homofoobia vastu võitlemisele ning puuetega inimeste sotsiaalse staatuse parandamisele. Tegevusi on aasta peale planeeritud palju – näiteks kunstinäitus, konverents, kaks lisalehte, telesaated, seminarid, filmid jm. Täpsemat infot erinevate tegevuste kohta lisame jooksvalt oma kodulehele ning kindlasti jälgige meid ka Facebook’is.

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#vordne-kohtlemine
Ostukorv