Erinevus rikastab kohtus projektipartneritega

Erinevus rikastab töökas kollektiiv kohtus 17.märtsil projektipartneritega – Tegusate Eesti Noortega (TEN), Eesti Puuetega Inimeste Kojaga (EPIKoda), Pimedate Ööde Filmifestivaliga(PÖFF), MTÜ Kollaboratooriumiga ja Eesti Gei Noortega (EGN). Omalt poolt tutvustasime projekti tagamaid ning kuulasime, mida partnerid aasta jooksul teha planeerivad.

Sel aastal keskendub Erinevus rikastab homofoobia vastu võitlemisele ning puuetega inimeste sotsiaalse staatuse parandamisele. Tegevusi on aasta peale planeeritud palju – näiteks kunstinäitus, konverents, kaks lisalehte, telesaated, seminarid, filmid jm. Täpsemat infot erinevate tegevuste kohta lisame jooksvalt oma kodulehele ning kindlasti jälgige meid ka Facebook’is.

Kuna oled siin...

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Anneta, sest just praegu on kriitiline aeg, mil toetust eriti vaja. Seisa oma annetusega meiega inimõiguste eest. Selle eest, et eelarvamuste tõttu ei pärsitaks kultuurisündmusi nagu Rakvere filmifestival Festheart. Selle eest, et Eestis saaksid elamisloa Eesti inimeste samast soost elukaaslased ja et kooseluseadust saaks kasutada ka tegelikult. Selle eest, et puuetega inimesed saaksid takistusteta ühiskonda panustada.

Ühiselt panustades oleme tugevamad.

Annetan
#vordne-kohtlemine