Briti saatkond esitleb Clare B. Dimyoni fotonäitust

31. märtsil kell 16.00 avatakse Tallinna Solarise keskuse II korrusel Apollo raamatukaupluse ees Clare B. Dimyoni fotonäitus PRIDE Solidarity – “Uhke oma identiteedi üle”, mille eesmärk on tõsta esile vajadust tunnustada ja väärtustada inimeste erisust kaasaegsetes ühiskondades. Näitus koosneb fotodest, mis on üles võetud erinevatel Kesk- ja Ida-Euroopas toimunud Gay PRIDE üritustel.

Näituse avab Briti suursaadik Peter Carter, avamisel võtavad sõna näituse autor Clare B. Dimyon, Eesti Sotsiaalministeeriumi sotsiaalala asekantsler Riho Rahuoja ja kampaania „Erinevus rikastab“ projektijuht Kari Käsper ning Hanna Kannelmäe Eesti Gei Noored MTÜ-st.

Briti Saatkond tänab näituse ettevalmistamisel osutatud abi eest Eesti Sotsiaalministeeriumi, Eesti Välisministeeriumi, “Erinevus rikastab” kampaania korraldajaid, MTÜ Eesti Gei Noored ja Tallinna Solarise keskust.

Fotonäitust “PRIDE Solidarity – uhke meie identiteedi üle” eksponeeritakse Tallinna Solarise keskuses 31.03-14.04.2011

Taustainfo: Näituse autor on aktiivselt toetanud lesbi, gei, bi ja trans (LGBT) kogukondi nende õiguste edendamisel Kesk- ja Ida Euroopas koostöös Briti Välisministeeriumiga, mille eest Tema Majesteet kuninganna Elizabeth II on autasustanud Clare B. Dimyonit Briti Impeeriumi Ordu auliikme ordeniga (MBE).

Kuna oled siin...

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Anneta, sest just praegu on kriitiline aeg, mil toetust eriti vaja. Seisa oma annetusega meiega inimõiguste eest. Selle eest, et eelarvamuste tõttu ei pärsitaks kultuurisündmusi nagu Rakvere filmifestival Festheart. Selle eest, et Eestis saaksid elamisloa Eesti inimeste samast soost elukaaslased ja et kooseluseadust saaks kasutada ka tegelikult. Selle eest, et puuetega inimesed saaksid takistusteta ühiskonda panustada.

Ühiselt panustades oleme tugevamad.

Annetan
#vordne-kohtlemine