tARTuFF – 9.-14.augustil Tartus

Peagi, 9.-14.augustil, toimub Tartus juba 5. tARTuFF – Tartu armastusfilmide festival. Tubli korraldusmeeskond proovib igal aastal millegagi üllatada ning uuendusi sisse tuua – sel aastal on suurimaks uuenduseks kolmanda ekraani avamine (tõenäliselt Tartu Ülikooli vanas Anatoomikumis), kus näidatakse kahel õhtul sinna sobivat kõhedust tekitavat armastust

Ühtlasi jätkub kõik hea kontsertide, luuletajate ja eriüritustega ning suurem fookus on sellel aastal päevasel lasteprogrammil. Seega kõik Tartus ja Lõuna- Eestis sel ajal uitavad pered, seadke oma sammud raeplatsile Pauligi kohvitelki.

Sellel aastal on festivali korraldusmeeskond käed löönud TTÜga (täpsemalt kampaaniaga “Erinevus rikastab”, kellega koos vaadeldakse läbi festivali perekonna erinevaid mudeleid. Kampaania “Erinevus rikastab” annab võimaluse vaadelda nii tavapäraseid perekondi kui ebatraditsionaalseid lahendusi, mis võivad kohati sama hästi või pareminigi töötada. Eks tARTuFFi üks külg ole kogu aeg olnud tolerants ja sel aastal on see paremini nähtav läbi kogu festivali – nii loengutel, Athenas linastuvas dokumentaalprogrammis, raeplatsi filmides, aga ka bändi valikutes ja kirjandustundides (kus kohtutakse erinevate kirjandusperekondadega).

Seega on kõik filmi-, luule- ja muusikahuvilised oodatud augusti alguses Tartusse mõnusat nädalat veetma, sest tARTuFFi tegevused on TASUTA.

Loe tARTuFFist lähemalt SIIT.

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#vordne-kohtlemine
Ostukorv