Toeta annetamistalgutel inimõigusi! Anneta ja jaga inimõiguste keskuse algatust

Annetamistalgud 2023 toimuvad juba eeloleval teisipäeval, 28. novembril. Inimõiguste keskus kutsub talgutel üles toetama keskuse tegevust. Seistes inimõiguste eest iga päev, hoolitseme ühiskonna valvekoerana selle eest, et ühel heal päeval ei leiaks Eesti inimesed end olukorrast, kus meile harjumuspäraseid inimõigusi on hakatud rikkuma või piirama.

Miks näidata oma toetust just annetamistalgute ajal? Kus seda teha?

Sel aastal 28. novembril toimuvad annetamistalgud on annetamiseks parim aeg, sest Swedbanki toel on iga annetuskeskkonnas “Ma armastan aidata“ tehtud annetuse mõju suurem. Teisisõnu – mida rohkem inimesed 28. novembril annetuskeskkonnas “Ma armastan aidata“ annetavad, seda rohkem panustab annetusi koguvate algatuste toetuseks Swedbank.

Miks toetada annetamistalgutel inimõigusi?

Kellega tohib rääkida noor, kui talle tundub et tema treener või õpetaja on teda ahistanud? Kelle huvidest, mis lepingutest ja mis riigi seadustest peab lähtuma Eesti riik, kui kaalul on ühe pagulasperekonna õigus turvalisele tulevikule? Mida teha, kui sulle makstakse sama töö eest kolleegist vähem palka, sest oled noor naine? Kust otsida abi, kui sulle on riigi poolt osaks langenud ebaõiglane kohtlemine? Kuidas kaitsta end veebis levivate pettuste eest?

Anneta ja jaga!

Need on vaid mõned teemad, millega inimõiguste keskus on sel aastal tegelenud. Kui ka sulle tundub, et niisuguste teemadega tegelemine on oluline, et me kõik saaksime elada õiglases ja turvalises ühiskonnas, siis anna meie tegevusele hoogu. Anneta 28. novembril inimõiguste keskusele ja jaga meie algatust, et info jõuaks ka su sõprade ja tuttavateni!

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#annetused #inimoigused-eestis
Ostukorv