Hakka inimõiguste saadikuks oma kogukonnas!

Selleks, et inimõiguste eest seista, piisab vähesest. Igaüks meist saab teha palju, kui kasutab enda häält vaenu vastu, seisab käsikäes pagulastega või levitab oma tutvusringkonnas sõnumit võrdsusest ja teineteise austusest. 

Ennekõike on inimõiguste saadik see, kelle sees on tugev soov teiste Eesti inimeste heaks midagi päriselt ära teha. Ta on aktiivne vabatahtlik, kes aitab inimõigustel ja meie keskusel jõuda laiema avalikkuseni. Kuidas jõuda inimõiguste teemade ja sõnumitega rohkemate inimesteni? Vastuse sellele küsimusele mõtleme välja koos saadikutega ja viime ka ühiselt ellu, sest keskuselt ja teistelt saadikutelt saad alati mitmekülgset tuge.

Inimõiguste teemad on laiad ja võib-olla sa ei tea, kust alustada. Või on sul hoopiski palju ideid ja sooviksid tiimikaaslasi, kellega neid täide viia? Saadikuks olles sobib korraldada nii filmiõhtut, kunstiprojekti kui arutelu, võib kokku panna mõne olulise sõnumiga sotsiaalmeedia kampaania, kirjutada artikli või teha videoreportaaži. Põnevad ideed on teretulnud ja mõttekaaslased garanteeritud!

Siin on sulle võimalus anda oma panus ja tulla keskusesse inimõiguste saadikuks.

Kui tunned, et see võiks olla midagi sinu jaoks või tead kedagi, kes sobiks meie seltskonda täiendama, siis võta ühendust aadressil marleen.armei@humanrights.ee.

Seekord ootame huvilisi väljastpoolt Tallinna.

Inimõiguste saadikute võrgustiku tegevusi rahastab Euroopa Majanduspiirkonna toetuste Aktiivsete Kodanike Fond, mille operaatoriks Eestis on Avatud Eesti Fond koostöös Vabaühenduste Liiduga.

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#inimoigused-eestis #inimoiguste-saadik #keskus #koostoo
Ostukorv