Kas oled keskusele annetanud? Kui jaa, siis tule appi!

Tahame rääkida sinuga, juhul kui sa lihtsalt jälgid inimõiguste keskuse tegevust, oled meile mõne korra annetanud või oled meie püsiannetaja. Uuringus osalejatega teeme nii individuaalseid süvaintervjuusid kui ka rühmaintervjuusid.

Tule ja räägi meile, miks sa inimõiguste keskust toetad ning meile annetad! Tänu oma toetajatele oleme viimaste aastate jooksul saanud kaasa aidata sellele, et Eesti oleks riik, kus iga inimese õigused oleksid kaitstud. Soovime olla oma töös veel võimekamad ja seepärast loodame oma toetajaskonda suurendada.

Uuringu eesmärk on mõista, mis motiveerib meie toetajaid tegema inimõiguste keskusele aeg-ajalt annetusi või püsiannetusi ning millised takistused on püsiannetajaks hakkamisel. Viime läbi intervjuud, mis toimuvad juuli esimestel nädalatel läbi veebirakenduse, seega pole tähtis, kas puhkad maal või istud kontoris

Intervjuusid korraldab Rakendusliku Antropoloogia Keskus juuli kahel esimesel nädalal.

Täida ära Google’i vorm ja võtame sinuga ühendust!

Uuring viiakse läbi projekti Püsitoetajaskonna laiendamine raames, mida rahastab Euroopa Majanduspiirkonna toetuste Aktiivsete Kodanike Fond, mille operaatoriks Eestis on Avatud Eesti Fond koostöös Vabaühenduste Liiduga.

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#annetused #inimoigused #inimoigused-eestis #keskus
Ostukorv