Keskus seisab koos Ukrainaga!

Inimõiguste keskus pakub tasuta õigusnõu varjupaigataotlejatele ja rahvusvahelise kaitse saanutele ning oleme valmis, et pakkuda oma abi Ukraina sõjapõgenikele.

Küsi abi!

Otsime ka vabatahtlikke, kes aitaksid Ukraina sõjapõgenikele ja nende lähedastele telefoni teel anda esmast nõu rahvusvahelise kaitse taotlemise kohta. Võta meiega ühendust, kui:
  • oskad lisaks eesti keelele ka vene või ukraina keelt,
  • saad vastata telefonile inimõiguste keskuse Tallinna kontoris esmaspäevast reedeni ajavahemikul kl 10–17. Võimalik on töötada ka pool päeva: kl 10–13.30 või 13.30–17.
Kui soovid aidata, kirjuta meile info@humanrights.ee. Anna võimalusel ka märku, millistel kuupäevadel saaksid aidata. Töö algab esmaspäeval, 7. märtsil ja abi vajame vähemalt kuu aega, kuid sobib ka, kui saad aidata paar nädalat.
 
Vabatahtlikud koolitab välja keskuse pagulasvaldkonna jurist Uljana Ponomarjova.

Vaata ka!

Mida teha, kui sina või su lähedased on praegu Ukrainas, millistel tingimustel saavad Ukraina kodanikud Eestisse tulla ja teistele küsimustele praeguse keerulise olukorra kohta leiad vastused lehelt kriis.ee/julgeolekuolukord-euroopas!

Ukraina inimeste aitamiseks loe lähemalt lehelt ukrainaheaks.ee!

Hoiame üksteist!

 

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#noustamine #pagulased
Ostukorv