Tule seminarile “Tark mõtleb esiti, rumal kahetseb pärast”

Eesti Inimõiguste Keskus kutsub ametnikke, KOV-ide ja põhiseaduslike institutsioonide töötajaid inimõiguste hariduse seminarile kaasa mõtlema ja unistama. Milline oleks ideaalne avalik sektor, mis austab inimõigusi, on kaasav ja meie kõigi erinevustega arvestav? Milliseid teadmisi ja oskusi oleks vaja selleks, et avalik sektor oleks inimõigustest teadlik ja oskaks neid ka rakendada?

Neljapäeval, 18. novembril kl 12.30–16 korraldame seminari, kus vaatame otsa erinevatele inimõiguste valdkonna olulistele teemadele ja kaalume-otsustame, millised neist sobiksid just meie avaliku sektori konteksti. Osalejaid ootab ees inimõiguste teemade tutvustus, ühine arutelu ja seejärel Exceli tabel, mille kaudu head mõtted juba peenhäälestada ühisteks soovideks. Kõik see on sisendiks põhjalikule avaliku sektori inimõiguste hariduse koolitusprogrammile, mis valmib koostöös partneritega Baltimaadest.

Seega, tule kaasa mõtlema ja planeerima, et hiljem saaks oma panusest rõõmu tunda!
Registreeru siin (link viib Google Formsi lehele).

Päevakava:

12.30 Registreerumine ja toekas lõuna
13.00 Eesti Inimõiguste Keskuse juhi Egert Rünne tervitussõnad ja inimõiguste giidi tutvustus
13.10–14.15 Inimõiguste koolitusprogrammi ja inimõiguste valdkonna teemade tutvustus
Kelly Grossthal, keskuse ekspert
14.15–14.30 Kohvipaus
14.30–16.00 Koolitusprogrammi teemade ja meetodite valik
16.00 Seminari lõpetamine

Üritus toimub Nordic Hotel Forumi konverentsikeskuses, osaleda on võimalik ka Zoomis. Seminari toimumisel arvestame kõikide valitsuse nõudmiste ja piirangutega. Vajadusel toimub kogu üritus veebis.

Lisainfo: Kelly Grossthal, kelly.grossthal@humanrights.ee

Tegevust kaasrahastab Euroopa Liidu programm Erasmus+.

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#inimoigused-eestis
Ostukorv