Inimõiguste keskuse inimesed: Aitäh, et püsiannetad!

Miks hakata inimõiguste keskuse püsiannetajaks?

Inimõiguste keskuse juhataja Egert Rünne: Viimased aastad on näidanud, et inimõigused on haprad. Sinu püsiannetus tagab selle, et Eestis oleks igal ajal organisatsioon, kes julgeb, suudab ja saab meie kõigi inimõiguste eest seista.

Strateegilise hagelemise valdkonna juht Kelly Grossthal: Sinu püsiannetus aitab meil aidata neid, kelle inimõigusi on rikutud. Elu käib üles ja alla. Mine sa tea, äkki vajad isegi üks päev meie abi.

Jurist Uljana Ponomarjova: Püsiannetus inimõiguste keskusele aitab luua sulle ja su lastele eelarvamustevaba ja inimõigusi austava tuleviku.

Mitmekesisuse ja kaasatuse valdkonna juht Liina Rajaveer: Kui inimõigused on sul südames, aga sa parasjagu ise käsi külge panna ei jõua, siis keskusele annetades võid kindel olla – meie tegutseme.

Pagulasvaldkonna jurist Markus Hallang: Nii saad panustada inimõiguste kaitsesse Eestis ja tead alati, et su raha läheb õigesse kohta.

Assistent Juss Särekanno: Sest maailm võib muutuda ja ühel päeval võime me kõik olla abivajajad.

Kommunikatsioonijuht Mirjam Savioja: Sinu püsiannetus tagab, et Eestis on ka aastate pärast see kindel ja usaldusväärne inimõigusorganisatsioon, mis aitab riigil luua turvalisemat, hoolivamat ja iga inimese õigusi austavat ühiskonda.

Aitäh, et oled Eesti Inimõiguste Keskuse püsiannetaja!

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#annetused #keskus
Ostukorv