Kas sind on üüriturul diskrimineeritud? Jaga oma #JäinKoduta lugu!

Turvalises ja inimõigusi austavas ühiskonnas pole diskrimineerimisel kohta, kuid sellele vaatamata on juhtumeid, kus koduomanik keeldub oma korterit või maja üürima näiteks pagulasele, geipaarile, tudengile või üksikemale. Jaga oma kogemusi, kui tunned, et sind või sinu lähedasi on üüriturul diskrimineeritud ja aita meil seista võrdsema ühiskonna eest!

Kas sa oled jäänud koduta, kuna peres kasvavad väikesed lapsed või vanemad on samast soost? Kas sul on olnud raskusi üürikorteri leidmisel, kuna oled välismaalane, teise nahavärviga või ei oska hästi eesti keelt? Kas sinu puue või vanus on saanud takistuseks eluaseme soetamisel?

Kui tundsid end ära, saada meile oma #JäinKoduta lugu! Kirjuta meile info@humanrights.ee või pane oma lugu täiesti anonüümselt kirja siinsamas tekstikastis hiljemalt 14. aprillil!


    Meile saadetud lood mängivad olulist rolli keskuse huvikaitse töös. Samuti avaldame need inimõiguste keskuse kodulehel, et tuua probleemile avalikkuse tähelepanu ja mõjutada ühiskondlikku hoiakut.

    Aitäh, et jagad oma lugu ja aitad luua võrdsemat ühiskonda!

    Anneta inimõiguste heaks!

    Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

    Annetan
    #inimoigused-eestis #vordne-kohtlemine
    Ostukorv