Aitäh, aitäh ja veel kord – aitäh!

Suur kummardus ja tänu kõigile, kes veetsid meiega annetamistalgud ja inimõiguste keskuse toetuseks oma annetuse teele panid. Nii tore oli teie headust vastu võtta, aga ka ise palju head teha, sest südamelähedaste algatuste toetamine teeb nii endal seest mõnusalt soojaks kui ka aitab lemmikorganisatsioonil jätkata kindlama sammuga. Ise vabaühenduses töötades mõistame me hästi, kui väärtuslik võib olla ka kõige väiksem annetus. Eriti ajal, kui avalikke rahastusvõimalusi jääb üha vähemaks.

inimõiguste keskuse toetaja

Inimõiguste keskuse talgupäev oli tõeliselt meeleolukas: Facebooki otseülekannete vahendusel tegime keskuse tiimiga meie toetajatele kontoris virtuaalse tuuri, tutvustasime end ja meie toimetusi ning loosisime kingitusi, Instagramis sai tutvust teha inimõiguste saadikutega.

Veel kord, suur aitäh, et toetad keskust ja lood koos meiega iga inimese inimõigusi austavat Eestit! 💙

Psst! Annetamiseks ei pea olema talgupäev – inimõiguste toetuseks saad aastaringselt iga päev teha annetuse meie kodulehel, näiteks siinsamas!

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan

inimõiguste keskuse toetaja

#annetused #inimoigused-eestis #keskus
Ostukorv