Inimõiguste keskus kutsub Annetamistalgutel külla

Annetamine on väga isiklik ja väärtuspõhine, mistõttu on meile oluline, et Eesti Inimõiguste Keskuse tegevus ning rahastus oleksid selged ja täiesti läbipaistvad. Tule 1. detsembril virtuaalselt ja turvaliselt keskusele külla! Saa teada, kes on meie inimesed ja millega me tegeleme! Kuidas valime kohtuvaidlusi ja kuidas aitab sinu annetus Eesti ühiskonda iga inimese jaoks ilusamaks muuta? 

Annetamistalgutel on inimõiguste keskus justkui sinu taskus! Kogu päeva jooksul teeme otselülitusi meie Facebooki ja Instagrami vahendusel – räägime keskuse tegevusest, jagame kingitusi ning vastame inimeste küsimustele. On tähtis, et toetajad meid usaldavad ja näevad, et keskusele annetatud raha läheb alati õigesse kohta.

Kuidas annetada? Nagu ka eelmisel aastal, ühineb Annetamistalgutega taas Swedbanki ja Heateo Sihtasutuse loodud annetuskeskkond “Ma armastan aidata“. Swedbank soovib kasvatada annetuste mõju, panustades 10 000 euro täitumisel omalt poolt samuti 10 000 eurot, 20 000 euro täitumisel 20 000 eurot ning 30 000 ja enama euro täitumisel 30 000 eurot. Seega kutsume Annetamistalgutel keskusele annetama just “Ma armastan aidata” keskkonnas, sest mida rohkem inimesed 1. detsembril annetuskeskkonnas annetavad, seda rohkem panustab Swedbank. Anneta Eesti Inimõiguste Keskusele!

Keskuse Facebook’i otseülekanded teisipäeval, 1. detsembril:

  • Kell 12 Keskusest üldiselt – kes me oleme ja mis on keskuse põhilised tegevusvaldkonnad?
  • Kell 14 Q&A – vastame inimeste saadetud küsimustele.
  • Kell 16 Teemaks pagulased – keskuse pagulasvaldkonna juristid räägivad oma tööst lähemalt.

Otseülekanded kestavad umbes 7–15 minutit ja iga lõpus loosime päeva jooksul inimõiguste keskusele annetanute vahel välja auhindu. Ülekannete eel, vahel ja järel teeme otselülitusi ka keskuse Intsagramis, kus saab lisaks tutvuda inimõiguste saadikutega.

Ootame sind keskusele külla – tule ise ja võta ka sõber kaasa! Loome üheskoos iga inimese inimõigusi austava Eesti!

NB! Märgi end osalema ka Facebooki üritusel, et olla värskeima infoga kursis.

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#annetused #keskus
Ostukorv
  • Ostukorv on tühi.