Keskuse uue pagulasvaldkonna juristina alustas Markus Hallang

Esmaspäeval, 1. juunil asus Eesti Inimõiguste Keskuse uue pagulasvaldkonna juristina tööle Markus Hallang. Enne vabale töökohale kandideerimist toetas Markus keskuse tegevust vabatahtlikuna.

Markuse sõnul on inimõigused ja eriti just rahvusvaheline inimõigustealane õigus talle alati huvi pakkunud. Seetõttu on tal hea meel, et saab nende teemadega nüüd igapäevaselt tegeleda ja seeläbi inimesi aidata. “Ma sooviks kõige rohkem tõsta inimeste teadlikkust õigustest ning parandada võibolla olemasolevaid valearusaamu sellest, mis inimõigused on,” selgitab Markus oma eesmärke. Lisaks soovib ta keskuses töötades valdkonna kohta veel laiemaid teadmisi ammutada.

Markus on õppinud õigusteadust Glasgow ülikoolis ja omandanud Maastrichti ülikoolis magistrikraadi rahvusvahelise õiguse erialal. Ta on olnud praktikant ÜRO inimõiguste nõukogu sessioonil Genfis ja advokaadibüroos Tallinnas.

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#inimoigused-eestis #keskus #noustamine #pagulased
Ostukorv