Viimane võimalus teha head oma Swedbanki preemiapunktidega!

Kuna preemiapunktide aeg hakkab ümber saama, kutsume kõiki Swedbank Eestis kliente tegema nendega annetuse Ma armastan aidata keskkonnas. Nii lihtne viis teha head. 💙 Tehes annetuse tugeva ühiskonna kategoorias, toetad ka inimõiguste keskust.

Keskus aitab tänu annetustele inimesi, kes on kogenud diskrimineerimist või ebaõiglust ja kes on pöördunud keskuse poole ning alustanud kohtuteed. Nii nagu Jana ja Darja, kes võitlevad kohtus oma armastuse ning ühise turvalise tuleviku nimel. Nende võitlus on võitlus kõikide perede eest, keda koheldakse ebaõiglaselt.

Tee head ja sa aitad meil seista tugeva, turvalise ning võrdse ühiskonna eest! Logi panka sisse kohe nüüd, sest preemiapunktid võivad aeguda juba täna.

Aitäh, et armastad aidata! 💙

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#annetused #inimoigused-eestis
Ostukorv