Aitäh, et toetad inimõigusi ja annetad ka keerulisel ajal!

Oleme siiralt tänulikud neile headele inimestele, kes on jätkanud inimõiguste keskuse toetamist ka kriisiajal. Aitäh neile, kes on jätkanud meie püsiannetajatena, teinud meile annetuse oma tulumaksutagastusest või leidnud muu viisi toetamiseks!
 
Inimõigused ja põhivabadused ei kao ka kriisi ajal. Keskus töötab endiselt iga päev selle nimel, et Eesti oleks veel hoolivam, et meie ühiskonnas oleks veel rohkem avatust ja austust kõigi suhtes.
 
Meie annetajad panustavad otseselt nende inimeste aitamisse, kes on kogenud diskrimineerimist, ebaõiglust või takistusi normaalse pere- ja tööelu elamisel ning kes on pöördunud keskuse poole ja alustanud kohtuteed. Püsiannetus või ühekordne toetus aitab seista sõltumatult ja pädevalt inimõiguste eest igal pool Eestis: kohtusaalides, ajakirjanduses, koolides, tänavatel ja võimukoridorides.
 
Aitäh, et toetad inimõigusi, igal ajal! 💙

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#annetused #keskus