Tule keskusesse vabatahtlikuks!

Inimõiguste keskus otsib kevadkuudeks usinaid vabatahtlikke. Kandideerima on oodatud kõik, kes seisavad inimõiguste ja võrdõiguslikkuse eest.

Järgmistel kuudel vajame enim abi sündmuste korraldamisel, andmete sisestamisel, annetuste kogumisel ja projektijuhtide mitmekülgsel assisteerimisel. Kuid võimalik, et leiame rakendust ka Sinu muudele oskustele. Keskuse vabatahtlikuna töötad kõrvuti professionaalse tiimi ja üliarmsa krantsi Mr Foxiga.

Lisaks saad vabatahtlikuna hindamatuid kogemusi-teadmisi, panustada inimõiguste kaitsesse Eestis ja seista endale ning ühiskonnale oluliste väärtuste eest.

Võta meiega ühendust aadressil info@humanrights.ee.

Annetades toetad inimõigusi!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse! Ka väikesel summal on kaal, kui suure südamega inimesi on hulganisti.

Annetan
#keskus #vabatahtlikud