Inimõiguste podcasti uues osas räägime annetamisest

Saate esimeses pooles räägime Helen Talalaevaga Vabaühenduste Liidust. Helen annab ülevaate annetuskultuurist Eestis. Saame teada kellele, miks ja kui palju annetatakse ning mis on valdkonna arengusuunad.

Stuudios on ka Inimõiguste Keskuse üks toetajatest Gea Kangilaski ning tema räägib, mis teda vabaühenduste töid ja tegemisi toetama motiveerib.

Podcasti leiad SoundcloudistiTunes’ist ja Spotify’st.

Kui tunned, et sinagi soovid meile annetada, siis aruanne “Inimõigused Eestis 2018-2019” tuleb peagi! Selleks, et aruanne 10. detsembril ilmuda saaks, on meil vaja veel sinu panust. Inimõigused kuuluvad kõigile ja meie soov on, et inimesed oleksid oma õigustest ka teadlikud. Anneta inimõiguste toetuseks!

Annetades toetad inimõigusi!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse! Ka väikesel summal on kaal, kui suure südamega inimesi on hulganisti.

Annetan
#annetused