Viimane kolmandik veel jäänud!

Kui me annetuskampaaniat alustasime, oli meil kaks eemärki: koguda 3000€, et katta meie rendikulud aasta lõpuni ning teine 3000€, et võiksime algust teha selleaastase inimõiguste aruandega.

Kampaania alguses annetasid 55 toetajat vähem kui nädalaga keskusele 2695 eurot. Nüüdseks oleme saavutanud oma esimese eemärgi – üüri pärast pole vaja muretseda. Siiski oleme juba praegu näinud annetusaktiivsuse langust. Seepärast ongi vaja, et kõik toetajad annetaksid, jagaksid infot ja kutsuksid sõpru sama tegema. Koos suudame rohkem!

Seoses sellega, et meie tulud on täna veel 95% projektipõhised, ei ole meil alati võimalik katta projektidega igapäevaseid jooksvaid kulutusi nagu kontoriruumi rent ning me ei saa reageerida muutuvale olukorrale piisavalt kiiresti. Inimõiguste aruanne on üks meie põhitegevusi, aga selle väljaandmine riigilt taotletud projektirahaga võib ohustada selle sõltumatust (või selle tajumist sõltumatuna). Eelmisel aastal ei saanud me rahapuudusel aruannet välja anda, seega see aasta tuleb see kindlasti ära teha. Pane õlg alla ja aita ühiselt Eestit paremaks muuta!

 

Jälgi kampaaniat meie Facebooki lehel.

Kogume koos 6000 eurot

Näita sellel suvel, et oled tõeline tolerast! Suve jooksul inimõiguste keskusele annetades aitad:

  • tasuda meie tagasihoidliku kontori üürikulusid aasta lõpuni, et me saaks oma tegevust jätkata;
  • panustada inimõiguste aruande “Inimõigused Eestis 2016-2017” koostamisse.

Annetan
Ostukorv