#mitmekesisus auhinnamäng

Osale mitmekesisuse päeva auhinnamängus! Postita 19. aprilli jooksul foto koos teemaviitega #mitmekesisus avalikult oma Facebooki või Instagrami kontol ja võid võita väärtuslikke auhindu, mille on välja pannud Eesti mitmekesisuse kokkuleppe liikmed. Auhinnad loosime välja juba 20. aprillil!

Võitjad:

Kaubamaja gurmeekorvid: FB kasutaja Elis Bizjakina ja Instagrammi kasutaja kuusemetstriin

Astangu Kutserehabilitatsiooni Keskuselt kaks auhinnakomplekti, mis sisaldavad suurt puidust lõikelauda ja vilditud käsitööseepi: FB kasutaja Liis Lohmus, Instagrammi kasutaja kerstiahlgren

5 pääset kahele Viru hotelli KGB muuseumisse: Instagrammi kasutajad tanikatatyana, katriineikin, ksoomelt, hirmudoktor ja FB kasutaja Marrit Murre

Nordic Hotel Forumi poolt ärilõuna kinkekaart, mis tagab kolmekäigulise lõunasöögi neljale inimesele hotellis asuvas restoranis Monaco: Instagrammi kasutaja gretesolvesit

1 öö majutus kahele Kõue mõisa tõllakuuri hubases külalistetoas koos hommikusöögi ja -saunaga: FB kasutaja Teet Suur

Palju õnne võitjatele, võtame teiega eraldi ühendust!

 

Mitmekesisuse päeva auhinnamängu reeglid

  1. Mitmekesisuse päeva auhinnamängu korraldaja on SA Eesti Inimõiguste Keskus
  2. Auhinnamängu toimumise aeg: 19. aprill 2017
  3. Auhinnad:

Kaubamaja kaks gurmeekorvi

5 pääset kahele Viru hotelli KGB muuseumisse

Astangu Kutserehabilitatsiooni Keskuselt kaks auhinnakomplekti, mis sisaldavad suurt puidust lõikelauda ja vilditud käsitööseepi.

Nordic Hotel Forumi poolt ärilõuna kinkekaart, mis tagab kolmekäigulise lõunasöögi neljale inimesele hotellis asuvas restoranis Monaco.

1 öö majutus kahele Kõue mõisa tõllakuuri hubases külalistoas koos hommikusöögi ja -saunaga.

  1. Osalemine: Postita 19. aprilli jooksul foto koos teemaviitega #mitmekesisus avalikult Facebooki või Instagrami ja osaled loosimises. Loosimises ei osale fotod, mille pildi sisu või lisatud sõnum on vastuolus mitmekesisuse päeva väärtustega (vähemuste ja erinevuste austamine, tolerantsus, avatus, heatahtlikkus jne).
  2. Loosimine: Loosimise viib läbi 3-liikmeline komisjon. Auhinnad loositakse välja 20. aprilli 2017 jooksul ja korraldajad võtavad võitjatega eraldi ühendust, kuidas auhind kätte saada. Juhul, kui võitja ei soovi auhinda, loositakse esimesel võimalusel välja uus võitja.  Kui võitjaga pole võimalik 1 nädala jooksul ühendust saada, on Korraldajal õigus jätta auhind väljastamata. Alaealise võitja puhul on korraldajal õigus väljastada auhind lapse asemel alaealise lapsevanemale või eestkostjale.
  3. Auhindu ei asendata teist liiki auhindadega ega hüvitata rahas. Teave loosimise tulemuste kohta avaldatakse Eesti Inimõiguste Keskuse kodulehel humanrights.ee
  4. Korraldaja kasutab Kampaanias osalevate isikute andmeid ainult auhinna üleandmiseks. Andmeid ei kasutata muudeks eesmärkideks ja ei edastata kolmandatele isikutele, organisatsioonidele jmt.
  5. Vääramatu jõu (force majeure) asjaolude ilmnemisel on Korraldajal ühepoolne õigus katkestada Kampaania ja jätta auhind välja loosimata ja/või auhinnad võitjatele üle andmata, teatades sellest koheselt oma kodulehe ja sotsiaalmeedia vahendusel.

 

 

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
Ostukorv