Valmis interaktiivne koolituskeskkond lapse õigustest

Detsembriga jõuab eduka lõpuni kaheaastane projekt “Euroopa spetsialistide võimekuse suurendamine haavatavate laste õiguste kaitsmisel”, kus Eesti Inimõiguste Keskus oli partneriks kaheksale Euroopa vabaühendusele ning mis keskendus laste inimõiguste teemale.

Projekti käigus valmis põhjalik eestikeelne koolitus- ja lugemismaterjal laste õiguste teemal, pöörates eriti tähelepanu haavatavate laste õiguste kaitsmise temaatikale. Lisaks lugemismaterjalidele saavad huvilised oma teadmisi proovile panna ka temaatilistes online-testides. Kõik huvilised on oodatud neid materjale vastavalt reeglitele kasutama, et muuta üheskoos Eesti laste elu veelgi paremaks.

Projekti eestikeelne koduleht on leitav siit. Head kasutamist!

 

Projekti kaasrahastaja on Euroopa Liidu põhiõiguste ja kodakondsuse programm ning lisarahastaja Allan ja Nesta Fergusoni heategevusfond ja projektil on partnerid kümnest Euroopa riigist, Eestist vedas projekti SA Eesti Inimõiguste Keskus, projekti juhtpartner oli Coram Children’s Legal Centre (UK).

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#inimoigused-eestis
Ostukorv