Loome koos iga inimese inimõigusi austava Eesti!

Yoko ja Jimi pilt
Yoko ja Jim kannavad keskkonnasõbralikke särke, mida ostes aitad inimõigusi edendada.

Eesti Inimõiguste Keskus alustas koostööd Reet Ausiga, kellega loodi maailma väikseima keskkonnajalajäljega T-särk, mida ostes aitad inimõigusi edendada. Särgil on kasutatud “erinevus rikastab” kampaaniast tuttavaid kujundeid. “Särki kandes on igaühel võimalik näidata, et hoolib sallivast ning mitmekesisest ühiskonnast,” sõnas Eesti Inimõiguste Keskuse tegevjuht Egert Rünne.

Toetajasärk on toodetud upcycling põhimõtteid järgides. Väärtustav taaskasutus ehk upcycling on protsess, mis võimaldab tootmises tekkivaid jääkmaterjale disaini abil tagasi tootmisse suunata, vähendades sellega märgatavalt moetööstuse keskkonnamõju. Samuti vastab nende tootmine inimõiguste standarditele.

 

Särkide soetamiseks on kaks võimalust:

a) Lepi meilitsi või telefoni teel kokku aeg, et tulla meie kontorisse Tallinna kesklinnas, kus saad särki näha ja katsuda ning seejärel osta. Loomulikult saame särgi ka lihtsalt posti panna.
b) Hakka Eesti Inimõiguste Keskuse püsiannetajaks vähemalt 20 euroga kuus või tee ühekordne annetus, mis on suurem kui 60 eurot, ning saad särgi kingituseks kaasa. Peale annetuse tegemist võta meiega ühendust e-posti aadressil info@humanrights.ee

Särgi suurused naistele: XS ja S
Särgi suurused meestele:  Otsas😭

Särgi hind on 35 EUR. Postiga saates lisandub postikulu.

Lisainfo: 644 5148 või info@humanrights.ee

Fotodel: Yoko Alender ja Jim Ashilevi
Fotode autor: Merilin Mandel
Jumestaja: Liisa-Chrislin Saleh

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#inimoigused-eestis
Ostukorv