Esmaspäeval kell 11 esitletakse Eesti inimõiguste aastaaruannet

Esmaspäeval, 5. mail kell 11 esitleb Eesti Inimõiguste Keskus kuuendat inimõiguste aastaaruannet “Inimõigused Eestis 2013”.

Aruandes analüüsitakse möödunud aastal toimunud poliitilisi ja seadusandlikke arenguid 15 Euroopa inimõiguste konventsioonis sisalduvas inimõiguste valdkonnas. Lisaks antakse ülevaade läbiviidud uuringutest ja statistikast ning tuuakse juhtumitest näiteid. Peatükid lõppevad konkreetsete soovitustega olukorra parandamiseks.

Pressikonverentsil tutvustavad aastaaruande huvitavamaid avastusi selle toimetaja Kari Käsper ning peatükkide autorid Anni Säär, Ann Väljataga ja Kristi Rekand.

Pressikonverents toimub Euroopa Liidu Maja infokeskuses, mis asub Tallinnas, aadressil Rävala 4 (sissepääs Laikmaa tänavalt). Aruande koostamist ja avaldamist toetasid Kultuuriministeerium, Rootsi Inimõiguste Sihtasutus ja eraisikutest annetajad.
Eelmiste aruannetega saab tutvuda Eesti Inimõiguste Keskuse kodulehel https://humanrights/inimoiguste-aruanne-2/. Pärast esitlust saab seal avalikuks ka tänavune aastaaruanne.

Annetades toetad inimõigusi!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse! Ka väikesel summal on kaal, kui suure südamega inimesi on hulganisti.

Annetan
#inimoigused-eestis