Esmaspäeval esitletakse Eesti inimõiguste aastaaruannet

Esmaspäeval, 5. mail, kell 11 esitleb Eesti Inimõiguste Keskus kuuendat inimõiguste aastaaruannet “Inimõigused Eestis 2013”.

Aruandes analüüsitakse möödunud aastal toimunud poliitilisi ja seadusandlike arenguid pea kõigis Euroopa inimõiguste konventsioonis sisalduvates inimõiguste valdkondades. Lisaks antakse ülevaade asjakohastest uuringutest ja statistikast ning tuuakse näiteid. Peatükid lõppevad konkreetsete soovitustega olukorra parandamiseks.

Pressikonverentsil tutvustavad aastaaruande huvitavamaid leide selle toimetaja Kari Käsper ning peatükkide autorid Anni Säär, Ann Väljataga ja Kristi Rekand.
Pressikonverents toimub Euroopa Liidu Maja infokeskuses, mis asub Tallinnas, aadressil Rävala 4 (sissepääs Laikmaa tänavalt).

Eelmiste aruannetega saab tutvuda Eesti Inimõiguste Keskuse kodulehel https://humanrights/inimoiguste-aruanne-2/ . Esmaspäeval saab seal avalikuks ka tänavune aastaaruanne.

Aruande koostamist ja avaldamist toetasid Kultuuriministeerium, Rootsi Inimõiguste Sihtasutus ja eraisikutest annetajad.

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#inimoigused-eestis
Ostukorv