Toimus teine inimõiguste ümarlaud

18. mail toimus teine inimõigustega tegelevate vabaühenduste ümarlaud OMA keskuses, kus osalesid lisaks Eesti Inimõiguste Keskuse ja Inimõiguste Instituudi esindajatele ka Avatud Eesti Fondi, Avatud Vabariigi, Eesti Patsientide Esindusühingu ja ENUTi esindajad.

Sel korral arutati ümarlaual inimõiguste teema käsitlemist meedias – mismoodi sõnumeid efektiivsemalt edastada ja kuidas kommunikatsiooni ühtlustada. Kari Käsper andis ülevaate Euroopa Liidu Põhiõiguste Agentuuri 5. põhiõiguste platvormi koosolekust ja iga organisatsioon tutvustas lühidalt oma hetke- ja tulevikutegevusi.

Järgmine ümarlaud toimub augustis.

Jooksev info inimõiguste ümarlaua kohta lisatakse siia: https://humanrights/inimoigused/inimoiguste-umarlaud/

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#inimoigused-eestis
Ostukorv
  • Ostukorv on tühi.