Täna toimub Tallinnas rahvusvaheline võrdse kohtlemise konverents

Täna toimub Tallinnas rahvusvaheline konverents “Võrdne kohtlemine ja vabaühenduste roll”, kus esinevad võrdse kohtlemise eksperdid Eestist, Ameerika Ühendriikidest ja Euroopast.

„Naiste ja vähemuste inimõiguste võrdne kaitse on on väljakutse tervele ühiskonnale. Vähemustel on samas ebavõrdsele kohtlemisele üksi raske vastu astuda. Konverentsil arutamegi Eesti ja maailma näidete varal, kuidas vabaühendused saavad selles osas olukorda paremaks muuta”, ütles Eesti Inimõiguste Keskuse juhataja Kari Käsper konverentsi tähtsuse kohta.

Konverentsi üks peaesineja Ty Cobb USA mõjukast organisatsioonist Human Rights Campaign räägib sealsete kodanikuaktivistide rohkem kui kolm kümnendit kestnud tööst abieluvõrdsuse saavutamise nimel. Euroopa rassismivastase võrgustiku direktor Michael Privot tutvustab oma ettekandes liikumise tegevusi üha radikaliseeruvate rassismiilmingute vastu Euroopas.
Üritus leiab aset Tallinnas, Von Stackelbergi hotelli Kaval-Antsu Talu seminariruumis, Toompuiestee 23, algusega kell 10.

Konverentsi korraldaja on Eesti Inimõiguste Keskus ning see leiab aset solidaarsus- ja kultuurinädala Oma Maailma Avardamise Festival raames. Korraldamist toetavad Sotsiaalministeerium, Flaami valitsus, Ameerika Ühendriikide Suursaatkond Eestis, Kultuuriministeerium ja Integratsiooni ja Migratsiooni Sihtasutus Meie Inimesed.

Info ja konverentsi programm on siin.
Vaata otseülekannet Postimehe veebilehelt.

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#vordne-kohtlemine
Ostukorv