Kus viga näed laita, seal tule ja aita! – Noored inimõiguste eest

Reedel, 4. novembril asuvad ligi 70 Tallinna noort Merivälja Koolis arutama inimõigusi puudutavaid küsimusi TEN-i 26. Sessioonil.

Sessiooni jooksul valmivad komiteedes inimõiguste teemalised projektid, mida noorteorganisatsioon Suured Ideed Noorte Algatusel (SINA) hakkab ellu

viima. “Minul ja Sinul on see vabadus ja võimalus võtta riske ning mõelda suuremalt ja avaramalt, öeldes uutele väljakutsetele selgelt ja kõlavalt – jah! Ning ideetasandist oma plaanidega ka reaalse teostuseni jõuda,” kutsub noori üles ürituse president Ursula Ilo.

Esimese päeva hõlmab ürituse avamine ning tuvumismängud, mille jooksul õpitakse oma grupiliikmetega koos töötama ja valmistutakse ette eelseisvaks komiteetööks. Järgmisel päeval toimub produktiivne arutelu sotsiaalse kaasatuse, hariduse ja tervise teemadel ning õhtuks valmivad komiteedes argielu ilmestavad projektid. Kolmandal päeval toimub Tallinna Pressikeskuses projektide esitlus ning kaitsmine.

Sessiooni korraldab noorteorganisatsioon MTÜ Tegusad Eesti Noored, mille ettevõtmiste eesmärgiks on anda noortele võimalus tänapäeva aktuaalsetetes probleemides kaasa rääkida. TEN-i liikmete initsiatiivil on  mitmeid regionaal – ja Euroopa Noorteparlamendi sessioone, koolitusi ning omaalgatuslikke noorteprojekte toimunud  juba aastast 2001.

TEN-i 26. Sessiooni teostamist toetab projekt “Erinevus rikastab”.

Sessiooni toetavad: Euroopa Liit, Sotsiaalministeerium, TTÜ õiguse instituut, Hasartmängumaksu Nõukogu, Euroopa Parlamendi Infobüroo Eestis, Löfbergs Lila, Loiri Pagar, Kalev SPA, Abakhan Kangad, Tallinna Trükikoda, Olympic Casino, EMT, Leibur, Liviko, Printcenter, Multiprint ja Nordhaus, Cano

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#vordne-kohtlemine
Ostukorv