Keskust pärjati vikerkaarekangelase tiitliga!

Esmaspäevasel vikerkaarekangelaste auhinnatseremoonial kuulutas LGBT ühing “Meedia, kampaania, teavitustöö” kategoorias võitjaks inimõiguste keskuse!

Keskust tunnustati sõnadega: “EIK on aidanud paljusid LGBT+ inimesi läbi kohtukaasuste, mis lisaks asjaosaliste endi eludele muudavad laiemalt ka kogukonna elu ning mõjutavad seadusloomet ja ühiskonna meelsust. Koos advokaatidega, kes sageli oma tööd vabatahlikult teevad, pakuvad nad juriidilist abi neile, kel muidu oleks võimatu oma õiguste eest seista. Aitäh teile, Eesti Inimõiguste Keskuse tiim!”

Meil on siiralt hea meel, et meie pühendumust ja tegevust on märgatud, seda hinnatakse ja tuuakse teistele eeskujuks. Aitäh! 💙

Annetades toetad inimõigusi!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse! Ka väikesel summal on kaal, kui suure südamega inimesi on hulganisti.

Annetan