Inimõiguste Keskus otsib õppevideote tootjat

Eesti Inimõiguste Keskus viib koostöös partneritega Portugalist ja Iirimaalt läbi projekti „Mitmekesisus töökohal“ (Diversity@work), mille eesmärk on edendada mitmekesisust, mitte-diskrimineerimise põhimõtet ja võrdseid võimalusi töökeskkonnas. Projekti käigus valmivad erinevad interaktiivsed mitmekesisuse valdkonda käsitlevad õppevahendid, sh. õppevideod.

Otsime teenusepakkujat, kes toodaks õppevideod (inglise keeles) märtsikuu jooksul olemasoleva stsenaariumi põhjal, õppevideod koosnevad lühiklippidest kogupikkusega 2 tundi. Teenusepakkuja pakkumise koguhind peab sisaldama kõiki makse ja õppevideote tootmisega seotud teenuseid, tasusid ja aspekte (nt. osalejate ja filmimiskohtade leidmine, filmimine ja monteerimine, graafika, muusikaline kujundus ja võimalikud autoritasud ning kõikide kasutatud teenuste eest tasumine). Teenuse eeldatav maksumus: 8900 EUR.

  • Juhul, kui teil on huvi ja võimalus meile pakkuda eelpool nimetatud teenust, palume teil:
    Saata hiljemalt 15.02 omapoolne teenuse hind.
  • Pakkumine ei vaja erinevate teenuse aspektide lahtikirjutamist, ootame vaid teenuse koguhinna pakkumist.
  • Kirjeldada lühidalt või jagada meiega linke teie/teie ettevõtte varasematest töödest, mis võimaldavad meil hinnata teie kompetentsi ja võimekust teenuse pakkumisel.
  • Kinnitus (piisab lihtkirjalikust lausest), et teenus valmib märtsikuu jooksul.

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
Ostukorv