Bahabelomi pere on taas koos!

Eelmine nädal pakkus suurt rõõmu, kui Bahabelom ja ta pere said taas üle pika aja kokku! Esmaspäeval käis keskuse jurist Uljana nendega politsei- ja piirivalveametis varjupaigataotlusi sisse andmas. Tere tulemast Eestisse!

Eritreast pärit Bahabelom sai pärast koduriigi koleduste eest põgenemist Eesti riigilt kaitset ja Eesti Inimõiguste Keskuse juristid abistasid teda pika ning keerulise asjaajamisega, et tal oleks lõpuks võimalik Eestisse tuua ka oma pere. Pärast pikka ootust, saabusid teisipäeval Eestisse Bahabelomi naine ja kaks last ning pere on õnnelikult taasühinenud.

Aitäh, pagulasabi ja kõik head inimesed, kes pagulasabile annetasid ning aitasid katta pere sõidukulud. Aitäh, IOM Eesti esindus, kes toetas kogu protsessi logistiliselt.

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#noustamine #pagulased
Ostukorv