Kari Käsper vahetab Ameerika Ühendriikides kogemusi

Keskuse juhataja Kari Käsper alustas 11. jaanuaril kolmenädalast visiiti Ameerika Ühendriikidesse, et kohtuda mitmete USA valitsusväliste organisatsioonidega, vahetada kogemusi, teineteiselt õppida ja sõlmida sidemeid.

USA välisministeeriumi korraldatud külastusel osalevad peale tema veel 22 riigi vabaühenduste esindajad, kes on kokku tulnud üle terve maailma. Esindatud on näiteks Belize, Hong Kong, Nepal, Zimbabwe, Mehhiko, Rwanda, Uganda ja teised. Esimese paari päeva jooksul on osalejatele selgitatud USA föderalismi põhitõdesid, samuti kohtusid nad juba poliitilise eetika ja parteide rahastamise valvekoera CREW (Citizens for Responsibility and Ethics in Washington) asutaja ning juhi, Melanie Sloan’iga.

Osalejaid ootavad veel mitmed kokkusaamised Washington DC-s, Atlantas, Saint Louises ja Portlandis. Eesti Inimõiguste Keskus kavatseb alanud aastal rohkem tähelepanu pöörata vabatahtlike kaasamisele ning annetuste kogumisele. Need mõlemad teemad on külastusprogrammis kesksel kohal. USA vabaühendustel on pikaajaline kasulik kogemus sotsiaalsete teemade edendamisel, annetuste kogumisel ja tavainimeste kaasamisel inimõiguste kaitseks.

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
Ostukorv