Debatt “Mis toidab võõraviha – hirm, eelarvamus, ükskõiksus?”

Pühapäeval, 25. novembril kell 15 toimub Solarise keskuse aatriumis arutelu teemal “Mis toidab võõraviha – hirm, eelarvamused, ükskõiksus?”, mis võtab vaatluse alla Euroopa heaoluühiskondade suhtumise võõrastesse, selle seose sundrände ning sallimatusega.

Avatud arutelu on osa Pimedate Ööde Filmifestivali inimõiguste eriprogrammist “Vabadus olla vaba” ning Euroopa Parlamendi filmipreemia LUX programmist. Arutlevad dokumentaalfilmi “Keelatud hääled” režissöör Barbara Miller, Euroopa Parlamendi liige Tunne Kelam ning maailmarändur ja ajakirjanik Krister Kivi.

Debatijärgselt loositakse filmiauhinna LUX publikuhääletuses võitjad, kes saavad auhinnaks reisi Brüsselisse. Auhinna on välja pannud Euroopa Parlamendi Eesti liikmed. Lisainfo: www.europarl.ee

Arutelu on kõigile tasuta.

Inimõiguste eriprogramm on osa Eesti Inimõiguste Keskuse rahvusvahelise sundrände teemalisest teavitusprojektist, mida kaasrahastavad Euroopa Liit Euroopa Pagulasfondi kaudu ja EV Siseministeerium.

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#pagulased
Ostukorv