Isejuhtiv organisatsioon – miks ja kuidas?

Kuupäev: 6. oktoober 2020
Algusaeg: 10:00

Vaata üritust järele!

Kes juhib isejuhtivat organisatsiooni? Kas selline asi päriselt töötab? Aga kes siis ikkagi vastutab? Teisipäeval, 6. oktoobril kell 10–11:30 räägime kahe ettevõtte näitel sellest, kuidas hierarhiatest lahti lasta ja anda inimestele tagasi nende loomupärane vastutus. Kuuleme, kuidas isejuhtimise põhimõtted on tööle hakanud Pipedrive’is ja Estancis ning mida see igapäevases töös tähendab. Samuti arutleme, millist mõju avaldab selline juhtimispraktika mitmekesisuse juhtimisele ja kaasamisele.

Kogemusi jagavad Pipedrive’i tarkvaraarenduse juht Martti Kuldma ja Estanci personalijuht Lilian Kuuslap. Pipedrive ja Estanc on mõlemad mitmekesisuse kokkuleppe liikmed ning pälvinud märgise “Austame erinevusi”, millega tunnustatakse tööandjaid, kes teevad pingutusi mitmekesisuse ja kaasatuse edendamiseks oma organisatsioonis. Vestlust aitab suunata inimõiguste keskuse mitmekesisuse ja kaasatuse valdkonna juht Liina Rajaveer.

Ootame osalema kõiki mitmekesisuse kokkuleppe organisatsioone, aga ka teisi teemast huvitatuid. Üritus on tasuta.

Üritus toimub veebis Zoomi vahendusel.

Registreeri end osalema hiljemalt reedel, 2. oktoobril!

Eesti Inimõiguste Keskuse mitmekesisuse ja kaasatuse valdkonna üritusi toetab Sotsiaalministeerium. 

Registreeri üritusele

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
Ostukorv