Töötame eriolukorra ajal kodukontoris. Vaata, millistes! 🤩

Tuletame meelde, et riikliku eriolukorra ajal on inimõiguste keskuse Parda tänava kontor suletud. Hoiame end ja teisi ning töötame kodus. Palume keskuse poole pöörduda e-posti teel, kirjutades aadressil info@humanrights.ee. Samuti oleme telefoni teel kättesaadavad.

Keskus töötab kriisi ajal sama suure hoolega ja jätkub ka abivajajate nõustamine. Samas hoiame valitsuse tegevusel silma peal, et kõik eriolukorra meetmed oleksid proportsionaalsed ja lõppeksid kohe, kui neid enam vaja pole.

Kinnitame, et loorberitele pole puhkama jäänud ka meie teraapiakoer Mr Fox ja lisaks on kommunikatsioonitiimiga liitunud tiigripoiss Vurr. Vaata meie kodukontoreid Viimsist Hiiumaani inimõiguste keskuse Instagramis @inimoigused.

mr foxegert

Anneta inimõiguste heaks!

Halvad asjad juhtuvad seetõttu, et head inimesed on liiga passiivsed. Kui ka Sind on häirinud sallimatus ja inimõigustele vastandumine, siis tegutse!

Annetan
#keskus